Chiang Mai

Efter en heldag med tre harliga svenska tjejer kom Linn och Jossan och motte upp mig i Kuta for middag som avslut pa Indonesien-vistelsen. Underbart att se dom igen. Runt midnatt akte vi mot flygplatsen for att sova en natt dar innan vi skulle checka in och flyga vidare.

Fran Bali till Phuket var det ja... Efter det tog vi en 12 timmars nattbuss till Bangkok och sedan ytterligare en buss pa 10 timmar upp till Chiang Mai i norra Thailand. Slitet men val vart besvaret.

Samma dag som vi kom borjade Songkran - det thailandska nyaret som firas med en fyra-fem dagars festival med vattenkrig och parader dagarna i anda. Helt sjukt! Stora som sma sprang runt pa gatorna med vattenpistoler fyllda med is-vatten och harjade. Vi kunde sjalvklart inte vara samre...

Efter nagra dagar i vattnet akte vi vidare till Pai, 14 mil norrut fran Chiang Mai. Vi kom fram lite smagroggy efter de 762 st kurvorna vagen hade. Pai var mysigt med massa restauranger, massage, ut pa vagarna pa moppe, barhang m.m. Linn och Jossan testade aven pa tva timmars thaiboxning utomhus i 38 graders varme. Strongt jobbat!


Nu ar vi tillbaka i Chiang Mai igen. Imorgon bitti aker vi ivag pa en tre dagars "non-touristic trekking" fyra timmar vaster om Chiang Mai. Spannande. Vi ska laga varan mat tillsammans, rida pa elefanter, aka nedfor floden pa bambuflottar och (sjalvklart) ga en massa.

Kommentarer
Postat av: Mamma Annika

Halloj tjejer!

Med erat tempo så kommer ni väl att komma hem riktigt vältränade efter alla aktiviteter! Kul att ni ska ut på ett nytt treckingäventyr. Låter spännade! Var rädda om er! Pussar och Kramar/ Mamma

2011-04-18 @ 15:23:55
Postat av: sticki

Fett coolt me thaiboxning! Du ser allt stark ut Jössan, lite som Pippi fast ändå inte lixom haha.

2011-04-18 @ 20:48:12
Postat av: Bill och Gittan

Hej tjejer!

Vi har varit och fikat hos Claes som fyller år idag. På lördag så åker vi till Sälen med farmor och farfar.Vi längtar efter er!

Kram/ Gittan och Bill

2011-04-21 @ 17:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0