Slutspurten

Trekkingen ar avklarad. Och efter det en hel del shopping i Chiang Mai. Och en festkvall med tva helskona danska piger som vi traffade under trekkingen. Och bungyjump for Jossans del!!! Ar hon riktigt klok den dar tjejen?




Om nagra timmar satter vi oss pa nattbussen mot sista stoppet pa resan, Hua Hin. Sista veckan tankte vi ''unna'' oss lite semester och har darfor lyxat till det med att hyra ett hus med pool. Forhoppningsvis ar vadret pa varan sida sa vi kan ta igen varan borttappade solbranna!

For er som inte vet har vi bokat hembiljett till Sverige. Den 5 maj star vi pa Arlanda och vinkar. Mojligen uppdaterar vi nagon gang under nasta vecka. Om inte.........
SA SES VI HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma Annika

Tack tjejer för att ni har delat med er av erat äventyr! Man kommer att sakna den dagliga titten efter nyheter på bloggen! Ser fram emot att få krama er på Arlanda den 5:maj.Stor Kram/mamma

2011-04-26 @ 20:33:29
Postat av: Lisa

Tjoho! Latten väntar! Flyttbilen är snart här för att köra hem alla flyttkartonger med era kläder! Arkivet på Civilekonomerna behöver dammas av!



See U soon! Kramar Lisa Patrik Evelina William



2011-04-27 @ 22:06:40
Postat av: Gustav

Tja kusiner! Hoppas ni har de bra där borta. Eran mor näst intill mordhota mig att skriva något här innan ni kom hem och nu har jag gjort de. Hoppas du är nöjd Annika :)

Ha de bra dom sista dagarna så ses vi nån gång när ni har kommit hem. / Världens bästa kusin :)

2011-05-01 @ 23:25:27
Postat av: Felicia Juselius

heeeeeeeeeej kusiner.... Sitter på biblioteket och skriver en uppsats om ekonomisk brottslighet (skjut mig, jättetråkigt ämne) men så kom jag på att om nästan exakt 2 dygn så är ni hemma.

Ha en nice flight och ring mig när ni kommer hem. Kan inte förstå hur länge ni har varit borta. Känns som att vi har massa att prata om liksom!

Puss på er! Ps. fan va grym gasse är som hoppade. GRYMT!

2011-05-03 @ 16:45:11
Postat av: Moster Large

Julia fyller år. Om ni har lust så är det köttfärssås och spagetti o vin o tårta på fredag!!!

2011-05-04 @ 16:34:23
Postat av: Evelina

Hej kusiner , snart är ni hemma i Haninge ! har längtat , haha . Ses hemma / eran bästa och coolaste kusin !

2011-05-05 @ 08:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0