Snabb uppdatering fran Thailand

Efter fyra dagar pa Koh Lanta tillsammans med Jossans familj + familjevanner befinner vi oss for tillfallet pa Phi Phi Island. Tankte mest saga att vi mar bra och att vi njuter till fullo!
Horde om tsunamin i Japan, laskigt!! Thailand verkar iallafall ligga utanfor riskzonen. Vi far se hur allt utvecklar sig.
Skot om er!


Kommentarer
Postat av: Mamma Annika

Hej tjejer!

Ni har nog någon som vakar över er ! Kanske en liten skyddsängel!Ovädret i samband med er avresa, skjutna poliser i Manilla, vulkanutbrott på Filippinerna,tragisk båtolycka i Vietnam och så nu tsunamin! Vad en mamma får gå igenom! Var rädda om er. Alexandra,min kollega som har precis kommit hem från sin långresa,rekommenderar Reagge baren(thai box) samt Rollinge Stoned bar på Phi Phi Island. Stor Kram Mamma

2011-03-11 @ 16:47:03
Postat av: Lisa

Hej tjejer! I natt drömde jag att ni hade kommit hem! Det var jättekul att se er igen : )William vill att ni kommer hem! Han längtar efter er! (vi andra oxså lite grann)Men passa på och njut och var borta så länge ni kan! Kram Moster L(isa)

2011-03-12 @ 13:40:57
Postat av: mormor & morfar

Hej igen

Jättebra att ni ringde oss och talade om att ni mådde bra. Vi blev förskräckta när vi såg hur Japan drabbats. Vi hoppas att inget sådant ska hända där ni befinner. Ha det så bra och välkomna hem snart, vi längtar efter er.



Kram från mormor och morfar

2011-03-14 @ 10:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0