Ubud

Gili var riktigt harligt! Lamnade stallet i sondags for att rora oss vidare mot Ubud. Vi har spenderat dagarna med att klampa runt bland risterrasser igen (ett kart aterseende), ata god mat, ga pa langa promenader, marknader. Vi har gatt runt och myst helt enkelt!

Imorgon beger sig Linn och Jossan ivag till Lombok for att bli tvattakta surf-babes! Vi har hort manga historier om att de forsta dagarna enbart ar kamp mot vattnet: att inte drunkna, inte spy av alla kallsupar, inte se vagorna som nagot laskigt osv. Men det nog kommer tjejerna klara galant, tror ni inte? Vi far onska dom lycka till!
Jag och Emma har inga direkta planer i nulaget mer an att vi ska till Kuta om ungefar fem dagar. Vi far helt enkelt se vad vi gor. Emma aker hur som helst hem den 6/4 och Linn och Jossan moter upp mig igen en eller tva dagar senare.

Det var allt for stunden.


Kommentarer
Postat av: Mamma Annika

Åh!!Herregud! Linn! Nu ser du till att inte drunkna. Inte du heller Jossan. Lycka till förresten! När du blir ensam de där dagarna,Petra, så är du försiktig! Dagsformen på mig: Orolig! Krya på dig Petra. Kram/Mamma

2011-03-30 @ 20:42:30
Postat av: Thomas

Jaha..surf-babes...det låter ju..eh..spännande. Jag tror dock inte vi här hemma behöver vara alltför oroliga, de här tjejerna brukar ju klara sig galant. Som sagt, njut ordentligt Linn & Jossan och skräm inte hajarna alltför mycket.



Igår var det EM-kval Sverige-Moldavien 2-1, ganska svår match o Zlatan brände en straff. Förhållandena var något annorlunda än vår strandmatch på Lanta, nu var det minusgrader och snö i luften.



Ta hand om er allihopa och kramar från oss alla på Granebo!

2011-03-30 @ 21:13:32
Postat av: Lisa

Tack för upplysningen om alla faror med surfingen! Kanske vi oroliga släktingar klarat oss utan : )Surfa lugnt tjejer! Skynda er inte hem för vår skull men vi längtar här hemma!



Festa loss, surfa på men var försiktiga!



Kram till er alla!



Kram Lisa

2011-04-01 @ 08:56:59
Postat av: Mormor och morfar

Oj! Va duktiga ni har varit på och skriva. Har suttit hela förmiddan och läst och tittat på bilder. Vi har varit i spanien 25 dgr så det är första gången jag är inne på bloggen. Det är helt fantastiskt det ni upplever därborta. Men ta det lugnt och försiktigt. Nästa fredag ska Linn och Alice sova över hos oss. Ska bli spännande...

Kram från morfar och mormor!

2011-04-01 @ 13:23:56
URL: http://linnpetrajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0