Langkawi

Dags att ta igen over en veckas franvaro da...

Kom till Langkawi forra mandagen och motte upp Pernilla fran Linns gamla gymnasieklass och hennes vanner. Vi at en lite finare middag pa kvallen for att fira Alexandras (tjejen till vanster) fodelsedag lite i forskott. Darefter gick Linn, Josefine och Dennis ut och partade hela natten.
Efter det foljde fyra dagar med bara Pernilla. Vi lag pa stranden en hel del, gick pa nattmarknad och kopte majskolvar och frukt (som sedan hungriga kor at upp resterna av...), akte pa islandhopping med tre stopp: forsta pa en o, andra stoppet var att titta pa trettiotalet ornar som blev matade och sista pa en fin strand, vi gick ut lite grann och hangde med skona grannar pa Gecko Guesthouse. Trevliga dagar. 
Fredag = halfmoonparty. Borjade stadigt pa Gecko med massa skandinaver (sjukt manga svenskar pa Langkawi forovrigt) innan baten mot narmaste o avgick dar strandfesten holl till.
Traffade Hans Petter, Hakon och Stig som vi traffade redan pa Perhentian vilket resulterade i tva harliga dagar pa motorcyklar och strandhang pa ons finaste strand. Pa kvallarna/natterna blev det take awaymiddag pa stranden och festligheter.
(...Nagra dagar utan bilder... Strandhang, lata dagar pa Gecko och fest...)
Bilder fran gardagen. Vi akte till The Batik Village, Jossan pa motorcykel, jag och Linn i taxi eftersom vi inte kan kora sjalva. Pa forhand trodde vi att det var en mysig by dar man gjorde batikmonstrade klader dar man kunde ga och strosa omkring en hel dag. Icke da. En shop var allt som erbjods och ett konstgalleri, woho!!!
Planerna byttes snabbt ut mot god lunch pa ett localstalle i narmaste smastad. Efter det drog Jossan ut pa vagarna och jag och Linn GICK hem i drygt tva timmar, de ni!
Idag stod cablecar (liftar upp till toppen pa ett av ons hogsta berg) pa varan att-gora-lista. Efterat drog Linn och Jossan ut pa motorcykelaventyr medan jag la mig tillratta pa stranden. Nar de kommer tillbaka mots jag av Jossans lite smatt uppgivna men anda glada kommentar:
"Vi skulle till hogsta punkten pa on men kom bara halvvags, sen tog bensinen slut och vi fick rulla ner hela vagen. Vi skulle till ett vattenfall och bada men mots av en skylt som sager att vattnet ar fullt av parasiter och bakterier. Vi skulle till Kilim River och floden ar forihelvete uttorkad!" De var dock valdigt nojda over helheten kan jag beratta for lunchen var suveran och secondaffaren dar de shoppade loss blev som plaster pa saren.
Det var lite som hant under veckan som gatt. Pa lordag eller sondag lamnar vi Langkawi och beger oss vidare till Thailand och Jossans familj plus familjevanner.
Tva nyheter:
#1 Linn och Jossan ska pa surfarlager pa Lombok, Bali. Blir nog hur kul som helst. Pernilla (fran bilderna) och Jennie Welander har bokat pa samma vecka, ruggigt kul!
#2 Emma Vitelli kommer ner och moter upp oss pa Bali. Eller, hon aker ner redan nasta vecka men vi moter upp henne forst den 20 mars. KUUUL!
Hur mar ni dar hemma? Overlever ni kylan? Hej da fran oss allihopa!

Kommentarer
Postat av: stephanie

Petra varför ska inte du med på surfläger? Lät hur kul som helst! Börjar sakna er riktigt ordentligt här hemma men vi ses förhoppningsvis i Juni på den varma ön, Cypern! Jag längtar.



Sköt om er, all kärlek till er <3

2011-03-03 @ 15:54:00
URL: http://stephaniehedingby.wordpress.com
Postat av: Felicia Juselius

aaaaaaaaaaaah saknar er, har hur mycket som helst att berätta.

Men jag har fått jobb i malmö, minst 2 månader, i sommar. på frivården, inom kriminalvården. då måste ni komma hit. jag dör.



när kommer ni hem liksom?

2011-03-03 @ 17:28:03
Postat av: Mamma Annika

Härligt att få så mycket text och bilder från er! Varje dag så dras man mot datorn och går in och tittar efter om ni har skrivit nåt. Lite maniskt! Vad bra ni har det! Kul att ni ska träffa Emma, Pernilla och Jennie på Bali och Jossans familj i Thailand. Vad avis man blir! Kylan börjar så sakteliga ge sig men snön är kvar. Ha det så bra! Älskar Er! Kram/Mamma

2011-03-03 @ 17:45:49
Postat av: Lisa

Vi börjar sakna er lite! Längtar till våren. Idag har vi plusgrader, alltid något! Mycket snö kvar! Och ni bara njuter och njuter! Härligt! Fortsätt så! Kram Lisa

2011-03-04 @ 16:26:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0